2017. dec 07.

Schmikulás járt Tatabányán! - avagy a gyermek nem kampányeszköz!

írta: Körtvélyfáy Menyhért az LMP tatabányai képviselője
Schmikulás járt Tatabányán! - avagy a gyermek nem kampányeszköz!

24301299_1537222639680332_7262313642435633375_n.jpg

Fotó: facebook.com/shmidtcsabapolgarmester

Óvodásokat látott vendégül a tatabányai polgármester!

Schmidt Csaba városunk polgármestere lelkes posztban számol be arról a szívet melengető hírről, hogy a minap  óvodásokat volt szerencséje vendégül látnia a városházán.

Mint az a posztban olvasható, a gyermekek a városházára érkezésükkor vidám csasztuskákkal dalocskákkal köszöntötték a kedves vezetőt polgármester urat, aki ezt követően a demokrácia működésébe is beavatta őket, és még az tízórai előtt szavazhattak óvodájuk felújításáról, új játékok, eszközök vásárlásáról. Azt csak remélni tudom, hogy polgármester úr zárszavában a szokásos politikai lózungok helyett, a gyerekeket valami jóval érdekfeszítőbb történettel szórakoztatta. Tehette, ők még hisznek a mesékben. 

A látogatás fénypontja az a kedves jelenet lehetett, amikor polgármester úr kiosztotta a gyermekeknek a kis piros mikulás csomagokat, amit a véletlenek szerencsés összjátékának köszönhetően egy városházi fotósnak sikerült  is megörökítenie. Az utókor okulására. 

Ha fenti sorokról az volna a véleménye bárkinek is, hogy ez nem más, mint öncélú élcelődés, vagy akár gúnyolódás téved. 

Rendszeresen lehetünk tanúi annak, hogy politikusaink gyermekeinket használják fel népszerűségük növelésére. A recept roppant egyszerű, a gyermekek körében tüsténkedő politikus szimpátiát kelt az emberekben, azonban

a gyermek nem kampányeszköz!

Ne hagyjuk, hogy gyermekeinket politikai eszközként használhassák fel politikusaink! 

Ami engem illet, én soha nem fogom hagyni gyermekkel-gyermekekkel készült közös fotóm, videó felvételem politikai célra történő felhasználását! Remélem politikus társaim is csatlakoznak ehhez a vállaláshoz!

 

sztalin_05.jpg

Szólj hozzá