2018. feb 28.

Mi történik Hódmezővásárhelyen, mi történik Magyarországon? - avagy a lovagkor alkonya

írta: Körtvélyfáy Menyhért az LMP tatabányai képviselője
Mi történik Hódmezővásárhelyen, mi történik Magyarországon? - avagy a lovagkor alkonya

marky-zay.jpg

Természetesen 

nem foglalták el a migráns hadak Hódmezővásárhely városát,

és hazánk sem lesz bevándorló ország április 8-a után, hiába is riogatott minket azzal jelenlegi miniszterelnökünk a hódmezővásárhelyi választást követően. 

Sajnálom, ha előző posztomat, melyben az

irónia eszközével élve kívántam görbe tükröt állítani a Fidesz propagandája elé,

Önök közül néhányan félreértették. Úgy tűnik minden igyekezetem ellenére sem sikerült olyan primitív módon megfogalmaznom a blogbejegyzésemet, hogy arról nem hihették volna el Önök közül néhányan, hogy az nem a Fidesz gyűlöletkeltő propagandájának része. Elnézést kérek hát mindazoktól, akiket akaratlanul is tévedésbe ejtettem bár úgy hiszem valójában azoknak kellene elnézést kérniük az egész magyar társadalomtól, akik odáig züllesztették a hazai közállapotokat, hogy egy ilyen nyilvánvalóan "kamuhír" is valóságosnak tűnhet. Görbe tükröt kívántam állítani, de sajnos nem sikerült annyira torz képet festenem a valóságról, ami meghaladta volna a Fidesz által gyártott hazug valóságábrázolását. 

Természetesen nem foglalták el a migráns hadak Hódmezővásárhely városát, de mégis

sokaknak lehet félnivalója.

Sokaknak reszkethet meg a térde, hiszen láthatjuk, hogy a néhány napja megválasztott független - Fidesz által dróton nem rángatott - polgármester máris teszi a dolgát, teszi azt, amiért a közösség megválasztotta.

A hódmezővásárhelyi páncélszekrény kinyílt,

és aljáról előkerültek a rejtegetett iratok, dokumentumok, hogy mindenki megismerhesse valójában mi is történt az elmúlt években, évtizedekben a közösség szolgálatának ürügyén Hódmezővásárhelyen. Ma éppen az Elios-ügy hódmezővásárhelyi fejezetéről szóló dokumentumokat ismerhetjük meg, de ne legyen kétsége senkinek. Ne legyen kétsége senkinek Április 9-én az ellenzéki győzelem másnapján kinyílnak a páncélszekrények az összes minisztériumban!

Sokaknak van félnivalója joggal, de ők nem a migránsoktól rettegnek, hanem a nép jogos haragjától, és az igazságszolgáltatástól! 

Ez történik ma Hódmezővásárhelyen, és ez fog történni egész Magyarországon április 8-án, miután véget ér az Orbán-rezsim, véget ér a NER lovagok kora!

szef.jpg

 

 

Szólj hozzá