2018. ápr 05.

Ajánlom magam!

írta: Körtvélyfáy Menyhért az LMP tatabányai képviselője
Ajánlom magam!

26231664_741639752694444_3918012803875444975_n.jpg

Körtvélyfáy Menyhértnek hívnak, Tatabányán élek, 2 felnőtt gyermek édesapja vagyok, és gyermekvédelemmel foglalkozok. 2010-óta vagyok a Lehet Más a Politika Párt tagja, 2014-óta tatabányai önkormányzati képviselőként képviselem a tatabányai lakosok érdekeit.

Most az LMP képviselőjeként

egy ajánlatot szeretnék átnyújtani Önöknek,

mely az LMP helyi, és országos programjának néhány kiemelt elemét tartalmazza. Kérem olvassa el, és amennyiben ez az ajánlat elnyeri a tetszését, kérem szavazatával támogassa az LMP-t a vasárnapi választáson! 

azbeszt_1.jpgAzbesztmentesítést sok ezer tatabányai egészségéért!

Ajánlatom első pontja az azbesztmentesítés. Ma Tatabányán több mint 6.000 ember él szórt azbeszttel szennyezett lakókörnyezetben, és van kitéve nap mint nap az azbeszt súlyosan egészségkárosító hatásának.

Az azbesztmentesítés nem halogatható tovább,

mindenkinek joga van ahhoz, hogy egészséges környezetben éljen!

 m1_autopalya_7.jpgÉletkép az M1-es "autópályáról"

Az M1-es autópálya felújításával sem várhatunk, addig azonban míg ez nem valósul meg, tekintettel az autópálya katasztrofális állapotára

megszüntetjük a díjfizetési kötelezettséget a Tatáig terjedő útszakaszon,

hiszen jelenlegi állapotában már nem funkcionál autópályaként.

 060.jpg"Büszkeségünk" a tatabányai vasútállomás!

Nem várhatunk tovább a Konzum-vasútállomás helyzetének rendezésével sem, amennyiben az új vasútállomás belátható időn belül nem építhető meg, úgy

a jelenlegi korszerűsítését, a gyalogoshíd Dózsakertig történő meghosszabbítását, és a vasútállomás akadálymentesítését ajánlom Önöknek!

 

tatabanya.gifA tatabányai Szent Borbála Kórház

Az állami egészségügy leépülése riasztó méreteket ölt. Orvosok, ápolók tömegei hagyják el a rendszert, a maradókra pedig egyre nagyobb teher hárul. Ennek következményeit Tatabánya térségében is érezzük, sok esetben hosszú hónapokat kell várnunk egy-egy szakrendelésre, vagy műtétre. 

Amit ajánlunk, az az egészségügyi ellátás finanszírozásának átfogó megújítása, és a

mindenki számára elérhető magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítása.

Ennek érdekében jelentősen emeljük az egészségügyre fordítandó összeget, 50%-kal emeljük az egészségügyben foglalkoztatottak bérét, és megszüntetjük a hálapénz rendszerét, ami nem más mint intézményesített korrupció! 

 

adozas-kamatjovedelem.jpg

Ha Ön igazságtalannak érzi a jelenlegi adórendszert, ami a legszegényebbeket sújtja, és a leggazdagabbakat segíti, akkor az Ön számára a többkulcsos adórendszert ajánljuk, így

az alacsony és közepes jövedelműeknél több marad, míg a havi 1.000.000 Ft fölötti jövedelműek több adót fizetnek.

Csökkentjük az áfát, emellett megőrizzük a gyermekek után járó adókedvezményt, sőt kiterjesztjük felsőoktatásban tanulókra 24 éves korig.

 

egyedulallo-anya-e1461156098696.jpgHa úgy gondolja, hogy nagyobb mértékben kellene támogatni a családosokat, a rászorultakat, akkor Önnek a családi pótlék emelését, a gyermeküket egyedül nevelő szülők kiemelt támogatását és a szociális támogatások összegének növelését ajánljuk!

 14878433664237_53911598_db.jpg

Amennyiben Ön nyugdíjas, és elégedetlen a nyugdíjemelés mértékével akkor az Önnek szóló ajánlatunk

az öregségi nyugdíjminimum 28500-ról Ft-ról 50.000 Ft-ra történő emelése!

Megváltoztatjuk a nyugdíjemelés számításának módját melyet a jövőben nyugdíjas fogyasztói kosár alapján számolt inflációt vesszük alapul, ezáltal

a nyugdíj valóban olyan mértékben fog emelkedni, amilyen mértékben a megélhetési költségei emelkednek!

 29513509_1794284503966923_1650254757_o.jpgModern önkormányzati bérlakások Tatabányán

Ha kiszorult a jelenlegi otthonteremtési támogatásból, és emiatt még reménytelenebbnek látja az otthonhoz jutásának esélyeit, akkor Önnek az állami és önkormányzati bérlakás építési programunkat ajánljuk, melynek eredményeképp

Ön is megfizethető bérleti díjú lakáshoz juthat,

ahol otthont teremthet magának és családjának!

Remélem fenti ajánlatom elnyerte a tetszésüket, kérem ennek alapján a vasárnapi szavazáson szavazzanak rám, és az LMP listájára.

Ez az ajánlat az LMP ajánlata, nem a Jobbik, és nem az MSZP ajánlata. Ha ez az, ami Önnek kell, akkor

kérem mindkét szavazatával az  LMP-t támogassa,

hiszen az ajánlat valóra váltásához egy erős LMP-re van szükségük, ezért minden így a jelöltre leadott szavazat is számít!

 Találkozzunk vasárnap a szavazófülkéknél!

Szólj hozzá