2016. aug 09.

Lokál - hány forinttal támogatja Ön Habony Árpád vagyonosodását?

írta: Körtvélyfáy Menyhért az LMP tatabányai képviselője
Lokál - hány forinttal támogatja Ön Habony Árpád vagyonosodását?

6rerw7s88chuwglvs.jpeg

 

Mivel továbbra is kíváncsiak vagyunk arra, hogy Tatabánya város önkormányzata - cégén a T-Szol Zrt-n keresztül - hány forinttal támogatja a titokzatos nem tanácsadó Ibizalovag Habony Árpád vagyonosodását /na nehogy már haverok pénzén kelljen még egy Gucci táskát vásárolnia, vagy valami/, közérdekű adatigényléssel fordultam a T-Szol Zrt-hez. 

Gondolhatnánk persze, hogy a T-Szol Zrt. minden megtesz azért, hogy a közérdekű adatok megismeréséhez fűződő alkotmányos alapjogok érvényesülését /milyen szépen is írtam ide folyamatosan szinte minden gondolkodás nélkül/ a tőle telhető minden eszközzel elősegítse, de nem. A kért adatok szolgáltatásáért 9.000 Ft megfizetését kéri. Mert neki nagy munka /6 óra/ azokat előkutatni, szkennelgetni. Nagyon pöpec lehet a nyilvántartásuk. Csak arról feledkeznek meg a sok tanult jogászaik, hogy a jelenlegi szabályozás alapján nem jogosultak az általam igényel adatszolgáltatásért költségtérítést kérni. Sebaj, de nekem tuti nem hinnék el, majd megírja nekik a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadsági Hatóság, ha már van ilyenünk is. 

és a levélváltás ha esetleg vkit érdekel:

KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS

T-Szol Zrt.

Dr. Hidas János Elnök Úr

Tisztelt Elnök Úr!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulok Önhöz.

Kérem az alábbi szerződések, számlák másolatát részemre megküldeni szíveskedjék:

 

  1. T-Szol és a T-Szol Csoporthoz tartozó cégek közötti marketing tevékenységre vonatkozó Szolgáltatási szerződések és ezek mellékletei.Értve ezalatt az a következő területeket: reklámtevékenység, nyomtatott sajtóban megjelenő cikkek, egyedi kiadványok, interjúk, marketing elemmel rendelkező támogatási szerződések.
  • T-Szol és Turul Média Kft közötti marketing/reklám szolgáltatási szerződés és mellékletei. Értve ezalatt az a következő területeket: reklámtevékenység, nyomtatott sajtóban megjelenő cikkek, egyedi kiadványok, interjúk, marketing elemmel rendelkező támogatási szerződések.
  • Kimutatás a T-Szol kfiizetéseiről a Modern Media Group Zrt. feléa CXII tv. 30 par. (7) szerinti adatokkal.
  • Kimutatás aT-Szol kifizetéseiről a Turul Média Kft felé a CXII tv. 30 par. (7) szerinti adatokkal.
  • Kimutatás a T-Szol és T-Szol Csoport tagja közötti marketing/rekláma CXII tv. 30 par. (7) szerinti adatokkal.
  • T-Szol egyéb reklám/marketing szolgáltatási szerződéseinek felsorolása 2014-2016 közötti időszakra. Kért adatok: partner neve, szerződés tárgya, hatálya, összege.

 

Adatigénylésem információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésemnek 15 napon belül tegyen eleget. A legegyszerűbb technikai megoldás érdekében kérem, hogy kortvelyfaym@gmail.com email címre elektronikus úton küldjék lehetőleg a közölt adatokat .doc vagy .pdf kiterjesztésű file-okban. Amennyiben erre nincsen lehetőség, úgy vagy papír alapon vagy egyéb adathordozóra rögzítve postai címre küldjék a választ.

Amennyiben a világhálón elérhetőek az általam kért információk, kérem, hogy az adatszolgáltatást az adatot tartalmazó nyilvános forrás megjelölésével szíveskedjen teljesíteni a törvény 30.§ (2) bekezdésével összhangban.

Tatabánya, 2016. július 20.

                                                                                                     Körtvélyfáy Menyhért

                                                                                                      önkormányzati képviselő

 

és a válasz:

Szólj hozzá