2016. sze 13.

Bukott népszavazás, bukott kormányfő!

írta: Körtvélyfáy Menyhért az LMP tatabányai képviselője
Bukott népszavazás, bukott kormányfő!

A pénteki rendkívüli közgyűlés apropóján

20141010orban-viktor-a-kossuth-radio.jpg
 
Péntekre rendkívüli közgyűlést hívott össze városunk polgármestere, melynek egyetlen témája lesz, a kvóta népszavazás. Lesz majd jó kis migránsozás, hallhatunk majd a tavaly városunkon átvonult terrorista hordákról, történelmi felelősségről, és talán még az egri hős várvédők is terítékre kerülnek, mindez megspékelve Orbán Viktor zsarolásszagú fenyegetésével, hogy majd azokba a városokba zsuppolja a menekülteket akarom mondani migránsokat vagyis izé... terroristákat, ahol nem mennek el annyian szavazni, és/vagy nem úgy szavaznak, ahogy azt az állampárt elvárja tőlük-tőlünk.
Ne üljön fel senki az uszító kampánynak! Ez a szavazás nem szól másról, mint a Fidesz és Orbán Viktor hatalmáról. Értelmetlen a népszavazás, mert maga a népszavazási kérdés is hazug, és értelmezhetetlen. Értelmetlen a népszavazás azért is, mert ma Magyarországon nincs egyetlen olyan potens politikai erő sem, amely támogatná a menekültek kötelező betelepítését.
Ne üljön fel senki az uszító kampánynak, hiszen ezen a szavazáson nem csak a Fidesz és Orbán Viktor mérettetik meg, hanem mi magunk is. Mi magunk is megmérettetünk, hogy a több mint egy éve tartó gyűlöletkeltő kampány eredményeképp sikerül-e Orbán Viktornak az ország többségét a szavazóurnák elé ráncigálnia. Ha nem, akkor Orbán Viktornak le kell vonni a következtetéseket, vállalnia kell a felelősséget az eredménytelen népszavazásért, és távoznia kell az ország éléről. Bukott népszavazás, bukott kormányfő!
00367877.jpeg
Szólj hozzá